Palvelua ammattitaidolla - ja sydämellä!

Betjäning också på svenska. Custom service also in English.

VALIKOSTA KLIKKAAMALLA--> LÖYDÄT KAIKKI PALVELUT!

UUSI RYHMÄLIIKUNTA 6.1.2020 --> 14h/vkossa - jokaiseen makuun!

http://tmijarik.simplesite.com/417106982

Myös aamutunnit: kuntojumppa & kuntosali circuit training ma, ke ja pe-aamuisin klo 10-10.55!

TANKOTANSSI-kurssit alkamassa! 5X-alkeet & jatkot!

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN JATKOSSA--> ALLA OHJEET!

PÄIVYSTYS MA-TO 15-17.30, PE 15-17.00 sekä JUMPPIEN VÄLISSÄ 15min!

 

 

 

Hyvinvointia, terveyttä ja hikoilua ammattilaisten ohjauksessa!

HyvinvointiValmentaja palveluksessanne:

PÄIVYSTYS / ASIAKASPALVELU: MA-TO klo 15-17.30 & PE klo 15-17.00 ja sopimuksen mukaan. Myös aamutuntien aikana: MA, KE & PE klo 9.45-11.15 (ei maanantai-jumpan aikana 10-11)

MAKSUVÄLINEINÄ KÄY:

Meillä käy myös liikuntasetelit liikuntapalveluihin mm. Smartum, Eazy Break, Virike-setelit ja Tyky-Online ja Tyky-Setelit, E-passi: hyvinvointi-ja sporttipassi. Pankki-ja luottokortit ja käteinen.

Voit myös maksaa tuotteen / palvelun tilille:

OP: Kuntokeskus Loisto Oy FI37 5311 0020 1134 71

niin teen ETUKÄTEEN kortin/palvelun/kuitin Sinulle valmiiksi ja noudettavissa, kun sinulle sopii. Liitteeksi maksuun koko nimi, tuote/palvelu.

PALVELUT: (lyhyt kuvaus)

- Fysioterapia - fysioterapeuttinen tutkimus, ryhtikartoitukset, kivun hoito, fysikaalinen hoito, kinesioteippaus, mob.hieronta/käsittely, faskiakäsittelyt, yksilöllinen kuntoutus ja lht-harjoitteluohjelmat, neuvonta+ohjaus, kuntosali-ohjelma jatkoon ym., työfysioterapia-ergonomiset selvitykset työpisteisiin, näyttöpäätelasien mittaukset ym. Jos sinulla on lääkärin lähete FYSIOTERAPIAAN saat hoidosta KELA-korvauksen hoitojakson jälkeen!

http://tmijarik.simplesite.com/417107883

FP OMAFYSIO-klinikka/palvelut: NOPEA HOITOON PÄÄSY! Meiltä saat palvelua yrityksen työntekijänä, jos työnantajasi on järjestänyt tai sopinut esim. Terveystalo-sopimuksen, jolloin työntekijänä pääset nopeasti fysioterapiaan saamaan apua tule-vaivoihisi. Lisäksi fysioterapiaa korvataan asiakkaalle tapaturma-ja liikennevakuutuksen perusteella. Kysy lisää työnantajaltasi ja vakuutusyhtiö-sopimuksesta fysioterapiaan! (Pohjantähti, Lähitapiola, Fennia, Terveystalo) 

FYSIO-SHOP: Myynnissä niveltukia, kinesioteippiä ja esim. selän tukivöitä, lämpö-ja kylmägeelejä ym!

- FOOTBALANCE-konsepti. Yksilölliset pohjalliset sekä SPORT- että MEDICAL-mallistot. Asiakkaille 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu. Pohjallisia niin arkiliikkujille ja urheilijoille sekä alaraaja-ja selkävaivoista kärsiville. Tule ja hanki YKSILÖLLISET pohjalliset ja koe/huomaa niiden terveyshyödyt osana kuntoutusta ja terveempää elämää.

http://tmijarik.simplesite.com/435575815

- Hieronta & muut hoidot- klassinen & urheiluhieronta & kuumakivihieronta, manuaalinen mobilisoiva käsittely, faskiakäsittely, kuivakuppaus venyttelytekniikat/lihashuolto ym.

Hieronta-ja fysioterapia-hoitosarjat max.6-7x ovat voimassa 4kk hoitosarjan ostopäivästä eli 1hoito/n.3vkossa (keskimäärin). http://tmijarik.simplesite.com/417107913

- Ryhmäliikuntapalvelut - ryhmämuotoisesti ja yksilöllisesti (kiinteytys, pump up, hyvä ryhti, LAVIS, JOOGA, Intervalli-tunti (perfect body) eri välineet apuna:kahvakuula/levytanko/käsipainot & step-tunnit & potkunyrkkeily / boxbic-tekniikka, ks. RyhmäliikuntaKuvaukset: http://tmijarik.simplesite.com/440099544

VOIT VARATA PAIKAN ryhmäliikuntaan/ jumppaan! Lähetä s-postiosoitteesi, nimesi ja puh. niin lisään sinut/kutsun ryhmään S-POSTIIN: jari.kotkansalo@gmail.com. Mene sähköpostiisi ja aktivoi LÄHETTÄMÄNI tunnus ja voit varata paikan jumpista sen jälkeen, t Jari (jari.kotkansalo@gmail.com) Jos palvelu tarjoaa salasanan niin laita se muistiin ja voit se myöhemmin muuttaa!

TAI ALLAOLEVASTA LINKISTÄ SUORAAN VARAUSSIVULLE (täytä koko nimi ja puh, s-posti)

--> https://aerodiggarit.nimenhuuto.com/public_join?pass=NytJumppaamaan%21

 

- Kuntosaliharjoittelu - yksilölliset kunto-ohjelmat ja treenit valmentajan kanssa

http://tmijarik.simplesite.com/417106310

- Personal training - yksilölliset kunto-ohjelmat, ravinto-ohjelmat, tavoitteellinen personal  training, kehonkoostumusmittaukset ja palaute/ohjeet  - asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja   tavoitteiden mukaan.  http://tmijarik.simplesite.com/417107298

- Painonhallinta/painonpudotus-kurssit ym.palvelut: physio-tuotemyynti: terveystuotteet --> niveltuet, selkävyöt ym., lämpö-ja kylmägeelit, painonhallintaryhmien veto WEIGHT TRAINER ja Body for LIFE-painonpudotusohjelmat, terveys-ja liikunta-aiheiset luennot, yritys ym.konsultointi (työfysioterapia)

http://tmijarik.simplesite.com/438911937

 

 

 

 

 

 

SPINNING & LAVIS -UUTUUDET!

Työfysioterapeutti - Kuntohoitaja - Kuntosali-ja Ryhmäliikuntaohjaaja, Terveyskonsultti, Weight Trainer-valmentaja - Jari Kotkansalo