USKALLATKO ASTUA VAA´ALLE?

WT-painopudotus-ja painonhallinnassa uskallat! :)

10. ensimäiselle VAIN 179€ (Ovh 219€) 3kk kurssi!

WT-painonhallinta-kurssin SISÄLTÖ pääpiirteissään:

 

  1. Hlö-kohtainen tapaaminen sisältäen yksilöllinen terveys-ja tilannekartoitus Weight Trainerin (kurssin vetäjän kanssa) – hlö-kohtaiset toiveet ja tavoitteet, terveystilanne ja tuki-ja liikuntaelinvaivat+ kehonkoostumus + ympärysmitat (vyötärö, reidet ym) oman treeniohjelman tavoitteet (laaditaan erikseen). Kesto n. 30min.

    Tarvittaessa erillinen fysioterapeuttinen tutkimus, jos tule-oireita/vaivoja. Kysy lisää.

  2. Tapaamiset 2-7 (kuusi eri aihesisältöistä tapaamista) ryhmämuotoisesti painonhallintaryhmän ja Weight Trainerin kanssayhteisesti. Kesto n. 60-70 min/kerta.

    Sisältö: Henkinen Valmennus, Luento/Info eri aihealueista, kotitehtävät + treeni & ruokapäiväkirjat, yhteistä liikunta/treeniä ja mittojen ottoa (sovitusti, määräajoin) Painonhallinta-ryhmätapaamisiin sisältyy eri info(luento)-aiheita ruokavaliosta, liikunnasta ym., mitkä tukevat ja auttavat painonhallinnassa, treeni-ja ruokapäiväkirjojen läpikäyntiä, omia kotitehtäviä WT-painonhallintakurssiin liittyen ja siis liikuntaa/treeniä. Liikunnan osalta tapaamisiin sisältyy esim. kiinteytys-jumppaa, corea+hyvä ryhti, rasvanpolttotreeniä, kahvakuulaharjoittelua, circuit weight trainingia, dance80fit, pump up-lihaskuntotunti ym. Tarkoitus on myös käydä k-salilla ohjaamassa käytännössä kiinteyttävä-k-saliohjelma kaikille yhteisesti (itse maksetteva, ryhmä-ale). Kysy lisää!

  3. PAINONHALLINTATAPAAMISET ovat tiistaisin klo 20, kesto n.60-70min (mittauskerroilla voi mennä pidempään) ALKAEN 13.2.2018 ja kesto 3kk, yhteiset erilliset liikunta/treenikerrat 6 kpl sovitaan kurssilla erikseen. Eli yhteensä 13 tapaamista kurssilla-1yksil, 6 WT-tapaamista+liikuntaa & 6 puhdasta treenikertaa, jolloin pelkästään treenataan/liikutaan yhdessä, isommassa ryhmässä (ryhmät sisältyvät Ryhmäliikuntakalenteriin) 3 eri kertaa. Kesto n.60 min/kerta.

Kurssilaiset saavat hyvät ja kattavat ohjeet WT-ruokavaliosta ja painonpudotuksesta ja -hallinnasta ja ruokavalion noudattamisesta ja sovittamisesta helposti omaan arkeen! WT:ssä noudatetaan eri ruokavalioita kalorimäärältään riippuen henkilön yksilöllisistä tavoitteista!

Tavoitteena ihannepaino ja sen säilyttäminen sekä pysyvä painonhallinta!

Suositeltavaa on, että ryhmäläiset liikkuvat/treenaavat myös itsenäisesti tai kaverin kanssa TAI käyvät WEIGHT TRAINERIN suosittelemilla / ohjaamilla ryhmäliikunta-tunneilla.

Huom! Kurssiin sisältyy myös Ryhmäliikuntakalenterin jumppiin osallistumista!

Ryhmäläisten on suotavaa ostaa painonhallintakurssiin sisältyvä Ruokavalio-ja Vitamiini+Omega-tuotepaketti+Henkisen valmennuksen CD, jolloin PAINONHALLINTATULOSTEN SAAVUTTAMINEN on helpompaa ja nopeampaa kurssin edetessä (ei pakko). Kysy lisää.

Ryhmäläisenä saat ostaa RYHMÄLIIKUNTAKORTIN painonhallinnan tueksi etuhintaan! VAIN KURSSILAISILLE! 

 

NOPEIMMAT SYÖVÄT HITAAT – ilmoittaudu kurssille nyt – vain 15 paikkaa!!

Kurssin vetäjä on kokenut painonhallintakurssien vetäjä ja käynyt koulutuksia mm. WT-ja Body for LIFE-painonpudotukseen ja Xtravaganza-terveyskonsultti & painonhallinta-ohjelmat 26, LIFETIME, Intensiivi.

Kurssin vetäjä:

Työfysioterapeutti-Ryhmäliikuntaohjaaja, Personal Trainer, Terveyskonsultti, Weight Trainer-kouluttaja (painonhallinta) Jari Kotkansalo

Lisätiedot: puh. 0415077919, iceman123@hotmail.fi