Khoa Truongille:
Online hieronta ajanvaraus: https://timma.fi/tmiKT.hieronta.PT

Klassinen- ja urheiluhieronta & kuumakivihieronta sekä kuivakuppaus! LAHJAKORTIT KAIKKIIN PALVELUIHIN!

 

TAMMIKUUN SUPERPAKETIT NOPEIMMILLE - VAIN RAJOITETUN AJAN!

http://tmijarik.simplesite.com/417122925

 

Klassinen ja mobilisoiva hieronta

Kuntohoitaja/työfysioterapeutti tarjoaa klassista ja/tai mobilisoivaa hierontaa lihashuoltona kuntoilijoille, normi liikkujille tai vain rentoushoitona sekä tietysti osana fysioterapeuttista hoitoa esim.mobilisoivana käsittelynä aineenvaihdunnan ja liikkuvuuden lisäämiseksi, pehmytkudoskireyksien lievittymiseksi ja kivun vähentymiseksi.

Lihashuoltoa tukemaan on tarjolla myös yksilöllinen lihashuolto-ohjelma sisältäen esim. stretching/venyttelytekniikat, niska-hartian ja selän ym.nivelten liikkuvuusharjoitteet ja myös yksilöllinen kuntotreeni/harjoittelu. Manuaalinen faskiakäsittely myös tarpeen mukaan sidekudoskireyksien löysäämiseen ja liikkuvuuden lisäykseen/ryhdin korjamiseen.

Urheiluhieronta - urheiluhieronta tarkoittaa hieronnan erityisaluetta, jossa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman.

Kuumakivihieronta - kuumien kivien käyttö hieronnassa pohjautuu kiinalaisen lääketieteen perinteisiin. Kehon energiakanavien eli meridiaanien tukkoisuutta ja solmuja avataan fyysisen ja henkisen tasapainon lisäämiseksi. Vaikutustapa: Lievittää stressiä ja Hellii kehoa ja mieltä. 

Mitä imukuppihieronta on ? Eli KUIVAKUPPAUS.

Imukuppihieronnassa - käytetään osittaista tyhjiötä erikoismuotoiluilla kumikupeilla kehon eri pisteissä tai vyöhykkeissä. Kun kuppi asetetaan iholle, alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään ( alipaine ). Imukupeilla aikaansaadaan ainutlaatuinen alipaine pehmytkudokseen. Ilma kupin sisältä poistetaan puristamalla kuppia samalla kun se asetetaan iholle. Kuppeja liikuttamalla mahdollistetaan imukuppihieronta. Imukuppihierontaa voidaan käyttää erityisen hyvin myös kosmettisen selluliitin poistoon. Rasvakertymiä hoidettaessa on kuitenkin muistettava, että hoito vilkastuttaa aineenvaihdutaa ja näin ollen on nautittava runsaasti vettä hoitojakson aikana. Hoito ei laihduta vaan kiinteyttää ! Muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta saatetaan havaita muutoksia hoidettavalla alueella.

Kuppaushieronta on mahtava hoitomenetelmä, käsivarsiin, jalkoihin, vatsaan ja niskaan.

 
   
Klassinen-, urheilu- ja mobilisoiva hieronta
 

Hinnasto: hieronta 30min 32€

                    hieronta 45min 44€

                    hieronta 60min 54€

                    hieronta 90min 74€

VOIMASSA NYT - SARJAKORTTI-TARJOUS! Hinnat päivitetty 1.1.2019.

6X hierontasarja-kortin ostajalle 7.kerta veloituksetta! Huom! Hoitosarja-kortit voimassa 4kk ostopäivästä, koskee sekä fysioterapiaa että hierontaa.

Kinesioteippaus fys.ter. tai hieronnan ohessa - kinesioteippaus + hinta 6€

Myynnissä niveltukia, kinesioteippiä ja esim. selän tukivöitä, lämpö-ja kylmägeelejä ym!

 

Jari Kotkansalo - Työkokemus: ks.linkki. http://tmijarik.simplesite.com/435574717

 Khoa Truong - olen tehnyt urheiluhierontaa 7 / 2018 lähtien Helsingissä (kuva alla)

  • Olen valmistunut Laurea Ammattikorkeakoulusta tradenomiksi vuonna 2015
  • Minulla on aktiivinen elämäntapa, ja olen Personal Trainer -  sekä todistus, jonka EuropeActive tai entinen Euroopan terveys- ja kuntoyhdistys (EHFA) on hyväksynyt, joka on (johtava) voittoa tavoittelematon organisaatio, joka edustaa koko Euroopan terveys- ja kuntosektoria Brysselissä
  • Urheiluhieroja - koulutettu hieroja, valmistuin Tampereen urheiluhierojakoulusta heinäkuussa 2018
 

 

Jari Kotkansalo - Työkokemus: ks.linkki. http://tmijarik.simplesite.com/435574717

Khoa Truong - olen tehnyt urheiluhierontaa 7 / 2018 lähtien Helsingissä