Kuntosaliohjelmat/treeniohjelmat -yksilöllistä/ammattitaitoista!

Kuvaus

Kuvaus

Yksilölliset kunto-ja treeniohjelmat

Kuntosalipalvelut

KUNTOSALI - avainkortilla treenaat joka päivä klo 4-24! Kuntosaliohjelma 35€ (1pvä) & (2 pvän jako) 70€ & (3pvän jako) 90€!  

Kuntosaliharjoittelulla on terveydellesi suuri merkitys. Harjoittelulla on tutkimusten mukaan tehokas ennaltaehkäisevä vaikutus sydän- ja verisuonitautien sekä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien syntyyn ja se on korvaamaton apu erilaisten vammojen kuntoutuksessa. Haluatko hoikentua ja kiinteytyä, hankkia lihaksiisi erottuvuutta, kestävyyttä, voimaa tai lisää lihasmassaa? Kaikki on mahdollista, valinta on sinun.

Asiantunteva asiakaspalveluOikein suunnitellulla ja toteutetulla kuntosaliharjoittelulla pääset tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti. HyvinvointiValmentaja opastaa ja laatia sinulle henkilökohtaisen kunto-ohjelman- asetettujen tavoitteiden mukaan- neuvomalla ja ohjaamalla käytännössä kuntosalilla -ja pyrkimällä yleensäkin vastaamaan asiakasta askarruttaviin kysymyksiin.

HyvinvointiValmentajat ovat ammattitaitoisia alan ammattilaisia. He opastavat kädestä pitäen vasta-alkajia alkuun esim.kuntosalilaiteopastuksella, laatimalla yksilöllisen harjoitteluohjelman tai vaikkapa yksilöllisen liikunta-ja hyvinvointiohjelman (sis.myös aerobisen harjoittelun ruokavalioineen).                                                                                  Yksilöllinen harjoitteluohjelma sis. asiakkaan alkuhaastattelun, teoriaosuuden, laiteopastuksen ja käytännön harjoittelun. Harjoitteluohjelma voi olla kiinteytys-, lihasmassaa-, lihaskestävyyttä tai perusvoimaa kehittävä tai muuta harjoittelua tukeva ohjelma.

Kuntotestaus
Asiakkaalle voidaan tehdä kuntotestit sisältäen esim. aerobisen kunnon testauksen(pp-ergometri-testi, step-askellustesti), lihaskuntotestit, yleinen liikkuvuustesti (tai tarkempi ft-tutkimus), kehonkoostusmittauksen. Kuntotestauksen pohjalta laaditaan (jos asiakas haluaa) yksilöllinen harjoitteluohjelma esim.kunnon kohottamiseksi. Myös osa testeistä on mahdollista toteuttaa, tarpeen mukaan.

Kuntosalilla tapahtuvan harjoittelun voi toteuttaa käytössä kuntosalilaitteilla, vapailla painoilla sekä aerobisen harjoittelun laitteilla. Kuntosalilaitteilla voit kohdentaa harjoituksen tietylle lihasryhmälle esim. kuntoutusmielessä tai treenata vapailla painoilla lisäten hermojärjestelmän aktiviteettia, jolloin harjoittelu aktivoi myös muita lihasryhmiä - yksilölliset tavoitteet huomioiden!

HyvinvointiValmentajat opastavat asiakasta laitteiden käyttöön ja niiden "säätämisessä", jotta asiakas voi harjoitella turvallisesti ja asianmukaisesti. Opastus ja ohjaus totetutetaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Ryhmämuotoinen kuntosaliharjoittelu tai circuit training-tyyppinen harjoittelu on myös mahdollista. Asiakkaat saavat näin myös vinkkejä oman harjoittelun liikepankkiin -käydään siis läpi päälihasryhmät ja niihin sopivat harjoitteet. Suosittelemme kuitenkin asiakkaillemme yksilöllisen harjoitteluohjelman laadintaa ja ohjausta, jolloin tilanteesi kartoitetaan yksilöllisesti ja saavutat nopeammin tuloksia ja/tai kuntoutumisesi edistyy laaditun fysioterapeuttisen suunnitelman mukaisesti!

Uusimmat kommentit

12.01 | 13:26

Pääseekö tästä nimenhuutoon

01.02 | 09:46

Moi Tuula, tsekkaa aerodiggarit.fi sivumme, jos näkyisi paremmin, tai soita jos kysyttävää terkuin Jari

01.02 | 09:10

Sivut eivät näy puhelimella, kuin osittain.

10.11 | 18:00

Morjes Joni, jos haluat sinulle sopivan kunnon treeniohjelman (alkutilanteen kartoituksen pohjalta) ja jos tarttet tsempparia + opit treenaamaan oikein-niin suosittelen :) riippuu mitä haluat :)

Jaa tämä sivu