NYT TARJOLLA MYÖS FASKIAKÄSITTELYÄ & LIHASKALVOHIERONTAA MANUAALISESTI (käsin) SEKÄ FASKIARAUDOILLA - NORMI FYSIOTERAPIAHINNASTON MUKAAN.

JOS OLET KÄYNYT ESIM.HIERONNASSA TAI VENYTELLYT JA SINULLA ON EDELLEEN KIPUA, KIREYTTÄ, LIIKERAJOITUSTA TAI RYHTIVIRHE VOI OLLA TARPEEN FYSIOTERAPEUTIN ARVIOIDA TILANNE JA ESIM. HOITAA VAIVA FASKIAKÄSITTELYLLÄ.

HOIDON TAVOITTEENA esim. leposäryn poistaminen, kivuton liikelaajuus, kuormituskivun poistaminen (treenaus), lihastasapainon ja liikkeiden normalisoituminen, painearkuuden & kiinnikkeiden poistaminen ja sidekudosten paraneminen. FASKIAKÄSITTELYSSÄ kudokset pehmenee, verenkierto paranee & voimatasot nousevat! LIHAS-JA JÄNNERAKENTEET, FASKIAT käsitellään (yksilöllinen tarvekartoitus). Kysy lisää!

TERVETULOA!

FYSIOTERAPIA YM.

TOIMIPISTEET: HOTELLI TALLUKKA & KUNTOKESKUS LOISTO.

FYSIOTERAPIA (lääkärin lähete tai ilman) -lähetteellä

Kela-korvaus hoidoista!

http://tmijarik.simplesite.com/417107883

FOOTBALANCE-pohjalliset  (Medical, Sport)

http://tmijarik.simplesite.com/435575815

PERSONAL TRAINING -30% -> INTENSIIVIPUDOTUS 3-6kg/kk

LISÄINFO: http://tmijarik.simplesite.com/417107298

Työfysioterapeutti - Kuntohoitaja - Personal trainer - Ryhmäliikuntaohjaaja -

Jari Kotkansalo 041-5077919

NETTISIVUT: tmijarik.simplesite.com

TOINEN HOITOPISTEEMME SIJAITSEE 

KUNTOKESKUS LOISTO OY TOIMITILOISSA HOLLOLASSA - NETTISIVUT: aerodiggarit.fi Kuntokeskus Loisto, Keskuskatu 4, Hollola.

Pillereitä vai fysioterapiaa? Sinä päätät. Myös lahjakortit kaikkiin palveluihin. UUSILLE ASIAKKAILLE 6X-HOITOSARJAAN 7.hoito KAUPAN PÄÄLLE! (itsemaksavat asiakkaat)

Pillereitä vai fysioterapiaa? Sinä päätät. Myös lahjakortit kaikkiin palveluihin. UUSILLE ASIAKKAILLE 6X-HOITOSARJAAN 7.hoito KAUPAN PÄÄLLE! (itsemaksavat asiakkaat)

Tuki-ja liikuntaelinvaivoihin - fysioterapiaa!

Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää asiakkaan työ- ja toimintakykyä. 

Hoidan tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja vaivoja yli 25v työkokemuksella ja minulla on 5-vuotinen koulutus; kuntohoitajasta fysioterapeutiksi ja sitten työfysioterapeutiksi. Vastaanotolleni pääset pääset nopeasti ilman lähetettä tai lääkärin fysioterapia-lähetteellä. 

Lähetehoidoista (lääkärin lähete fysioterapiaan) Kela korvaa osan asiakkaan hoitokuluista/maksuista. 

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien aiheuttamat kiputilat ja toimintakyvyn haitat ovat hyvin yleinen syy hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. Oireet voivat alkaa äkillisesti, tapaturman seurauksena tai kehittyä vähitellen esimerkiksi virheellisen kuormituksen seurauksena. Oireita on tyypillisimmin niska- ja hartiaseudussa, lanneselässä sekä nivelrikosta aiheutuen eri nivelissä. Myös jalkaterän virheasennot tai jalkojen pituusero aiheuttaa usein vaivoja koko alaraajaan ja myös selkään.

Nopea puuttuminen (fysioterapia) tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja kiputiloihin nopeuttaa paranemista ja johtaa parempiin lopputuloksiin sekä pienempiin muutoksiin toimintakyvyssä. Näin voidaan välttää kipujen pitkittyminen ja lihas-ja nivelsäryt, pitkät sairauslomat, runsas särkylääkkeiden syönti ja jopa turhat leikkaushoidot. Lisäksi tavoitellaan asiakkaan nopeaa palaamista kivuttomampaan arkeen ja liikuntaharrastuksiin.

Fysioterapeutti / työfysioterapeutti voi auttaa muun muassa seuraavissa tilanteissa:

– Selkä- ja niska-hartiakivut, päänsärky, huimaus, rintarangan fasettilukot
– Säteilykivut ylä- ja alaraajoihin
– Rasitusvammat ja urheiluvammat (fysikaalinen hoito, manuaalinen                                               käsittely, kinesioteippaus)
– Kivut ja rajoitteet liikkuessa ja harjoittelun yhteydessä
– Turvallinen, tehokas ja tavoitteellinen harjoittelu (henkilökohtainen valmennus)
– pre-ja postoperatiivinen fysioterapia eli leikkaukseen valmistautuminen ja/tai siitä                      kuntoutuminen

-footbalance-pohjalliset mm.alaraaja-ja alaselkävaivoihin sekä liikkumiseen, työjalkineiksi esim. seisomatyöhön tai korjaamaan alaraaja-linjauksia (virheasentoa) Medical & Sport-pohjalliset. Ergonomian ohjaus mm.työasennot ja liikeet, työnkuormituksen analysointi ja ohjeet, työpisteen ergonominen tarkistus

Fysioterapia ja OMAFYSIO-palvelut.

FP OMAFYSIO-klinikka/palvelut: NOPEA HOITOON PÄÄSY! Meiltä saat palvelua yrityksen työntekijänä, jos työnantajasi on järjestänyt tai sopinut esim. Terveystalo-sopimuksen, jolloin työntekijänä pääset nopeasti fysioterapiaan saamaan apua tule-vaivoihisi. Lisäksi fysioterapiaa korvataan asiakkaalle tapaturma-ja liikennevakuutuksen perusteella. Kysy lisää työnantajaltasi ja vakuutusyhtiö-sopimuksesta fysioterapiaan! (Pohjantähti, Lähitapiola, Fennia, Terveystalo)

FOOTBALANCE- MEDICAL & SPORT -yksilölliset pohjalliset. UUTTA!

http://tmijarik.simplesite.com/435575815 (linkki pohjallis-infoon)

Työfysioterapeutti-kuntohoitaja Jari Kotkansalo tarjoaa fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinasiakkaille sekä neurologisille asiakkaille yksilöterapiana. Myös kotikäyntejä esim. hierontakäynnit, kotikuntoutus(fysioterapia) ja apuvälinetarpeen kartoitus. 

Asiakas voi tulla hoitoon lääkärin lähetteellä (lähete fysioterapiaan) tai ilman. Tilanteen vaatiessa ohjaan  asiakkaan jatkotutkimukseen tai suosittelen lääkärissä käyntiä hoitotilanteen niin vaatiessa. Hoito on asiakaslähtöistä ja laadukasta, hyviin hoitotuloksiin tähtävää.

Tuki-ja liikuntaelinoireiset asiakkaat saattavat tarvita alkuun hoitosarjan ja jatkossa he harjoittelevat ft:n ohjauksessa/valvonnan alla oman lht-ohjelman mukaan. Myös neuvonta- ja ohjauskäynnit saattavat riittää osalle asiakkaista tule-vaivojen lievittymiseksi (ft tekee aina ft-tutkimuksen).

Työkykyä ylläpitävät palvelut

Hyvä työkyky parantaa henkilökunnan hyvinvointia. Se merkitsee myös työpaikan kannattavuuden, palvelukyvyn, tuottavuuden ja laadun kasvua. Mitä yritys hyötyy sijoittaessaan liikuntaan? Yksilön toimintakyvyn säilyminen ja parantuminen on ratkaisevassa roolissa. Liikuntaan panostamalla yritys voi laskea hyötyvänsä sairaskulujen vähentymisenä ja tuotannollis-laskennallisena hyötynä.

työfysioterapeutin konsultaatio n.45-60min -  työkykyarviot - tavoitteena määrittää yksittäisen, toistuvan tai pitkittyneen oireen tai toiminnanvajauksen taso ja arvioida siihen liittyvä työ- ja muu kuormitus ->laatia hoitosuunnitelma>motivoida asiakas toimintakykynsä parantamiseen sis. fysioterapeuttisen tutkimuksen, jossa määritetään todettujen oireiden vaikutus työ-ja toimintakykyyn; -kirjallinen yhteenveto, -suunnitelma, -seuranta-aikataulu, -yksilölliset treeni-ja hoito-ohjeet

erityistyölasien / näyttöpäätelasien hankintaa varten työpisteen ergonomia-ja etäisyysmittaukset ,

lähete näöntutkimukseen, näyttöpäätetyön tarkistuslista

työpisteiden ja työn fyysisen kuormittavuuden arvioinnit ergonomisen käynnin / selvityksen perusteella

HINNASTO: fysioterapia max. 30min hoitoaika (+kirjaaminen)        hinta 36€

                                                      max. 45min hoitoaika                          hinta 54€

                                                      max. 60min hoitoaika                          hinta 66€

Kinesioteippaus fys.ter. tai hieronnan ohessa - kinesioteippaus +      hinta 6€

Erillinen lht-ohjelma tai yksilöllinen harjoitteluohjelma (ft-tutkimuksen pohjalta) 72€

FASKIAKÄSITTELY on osa fysioterapeuttista hoitoa - tarpeen mukaan. Huom! Hoitosarja-kortit voimassa 3kk ostopäivästä, koskee sekä fysioterapiaa että hierontaa. Hinnat päivitetty 1.1.2019

Työfysioterapia (yrityskäynnit, + matkakulut erikseen)

                   työfysioterapia       max. 45min konsultaatio                     hinta 62€

                   työfysioterapia       max. 60min konsultaatio                     hinta 78€

Potilaskäyntien kirjaaminen on osa fysioterapiaa esim. palautteet vakuutusyhtiöille ja potilastietojen kirjaaminen Kanta-järjestelmään ja laadukkaan hoidon perusta.

Myynnissä niveltukia, kinesioteippiä ja esim. selän tukivöitä, lämpö-ja kylmägeelejä ym!

Kommentit

Uusimmat kommentit

12.01 | 13:26

Pääseekö tästä nimenhuutoon

01.02 | 09:46

Moi Tuula, tsekkaa aerodiggarit.fi sivumme, jos näkyisi paremmin, tai soita jos kysyttävää terkuin Jari

01.02 | 09:10

Sivut eivät näy puhelimella, kuin osittain.

10.11 | 18:00

Morjes Joni, jos haluat sinulle sopivan kunnon treeniohjelman (alkutilanteen kartoituksen pohjalta) ja jos tarttet tsempparia + opit treenaamaan oikein-niin suosittelen :) riippuu mitä haluat :)

Jaa tämä sivu